kaart nepal Bhaktapur Chitwan Khatmandu Pokhara Poon Hill
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Rondreis Nepal; Puur genieten op het dak van de wereld!

 

Aankomen in Kathmandu heeft iets weg van een reis in een tijdsmachine. Als je in het oude centrum van Kathmandu aankomt heb je het idee dat je een paar honderd jaar in de tijd bent teruggegaan. Maar schijn bedriegt want achter de mooie oude facades zitten prachtige en trendy plekjes.

Je neemt een vleugje cultuur, een vingerhoedje natuur en mixed dat met een stevige trektocht en je krijgt de ideale individuele rondreis in Nepal! Stel hem met ons samen....

Laat je de Kathmandu vallei echter achter je dan heeft het land nog enorm veel authenticiteit te bieden. De jungles van Bardia en Chitwan zijn enorm en bulken van het wild. Natuurlijk mag een trektocht door de bergen niet ontbreken en voordat je er erg in hebt zijn er twee weken voorbij!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Nepal Zelf je individuele rondreis Nepal samenstellen Individueel rondreizen in Nepal: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Nepal specialist Nepal Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Nepal Bouwstenen Rondreizen Nepal
5 sterke punten van rondreizen in nepal
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.