kaart namibie Swakopmund Windhoek Etosha Himba
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Individuele rondreis door NamibiŽ; waar leegte een hele andere betekenis krijgt......

Dat Afrika mijn grote liefde is hoef ik niet onder stoelen of banken te steken. Toch heb je dan binnen dat continent ook wel weer je favorieten en we zijn onderweg naar één van mijn toppers; Namibië.

Een weergaloze individuele rondreis door Namibië samenstellen?

We gaan niet rechtstreeks maar knopen er lekker een paar dagen Kaapstad aan. safari wijzerWe beginnen met de zoektocht naar walvissen in Hermanus en we gaan natuurlijk de Tafelberg verkennen. Dan vliegen we naar Windhoek om daar de overweldigende leegte van dit fantastische land te voelen. We hopen oog in oog met de San en de Himba te komen staan en natuurlijk om de Big Five te zien. Veel mensen zeggen dat Namibië één van de mooiste landen ter wereld is en ze hebben gelijk!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door NamibiŽ Zelf je individuele rondreis NamibiŽ samenstellen Individueel rondreizen in NamibiŽ: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de NamibiŽ specialist NamibiŽ Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar NamibiŽ Bouwstenen Rondreizen NamibiŽ
5 sterke punten van rondreizen in namibie
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.