kaart Guatemala Caye Caulker Tikal Palenque San Cristobal Livingston Chichicastenango Panajachel Guatemala Stad Antigua
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Rondreis Guatemala; als je van tropische verrassingen houdt!

We hebben het eigenlijk te lang uitgesteld……Al sinds jaren ben ik van plan om de indianenmarkt van Chichicastenango te bezoeken. Het is echt al uit een grijs verleden dat ik las over deze markt maar vooral ook de bijzondere manier waarop de inwoners van deze regio hun eigen geloof met het katholicisme hebben vermengd. Nu is het dan eindelijk zo ver… Samen met het uiterste zuiden van Mexico beginnen we aan een tocht langs rokende vulkanen, dichte jungle en bijzondere mensen!

De ideale individuele rondreis Guatemala samenstellen?

Ontdek de kleurrijke markt van chichicastenango met ons, voel je Lara Croft in de jungle van Tikal of laat je verrassen door de bijzondere bevolking die religie een hele nieuwe betekenis geven.

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Guatemala - Mexico Zelf je individuele rondreis Guatemala - Mexico samenstellen Individueel rondreizen in Guatemala - Mexico: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Guatemala - Mexico specialist Guatemala - Mexico Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Guatemala - Mexico Bouwstenen Rondreizen Guatemala - Mexico
5 sterke punten van rondreizen in guatemala
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.