kaart india Varanasi Khajuraho Agra Udaipur Jaipur Ranthambore Bhandavgarh Kanha
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Incredible India - Rondreis door India

Het is gek maar ik verheug me er op. Het is meer dan 10 jaar geleden dat ik reisleider was in India. Toen was het zwaar en sliepen we in eenvoudige hotels. Nu hebben we besloten om een reis te maken in luxe met als uitgangspunt om de hotels een deel van de reis te laten zijn in plaats van een plek om te slapen.

Stel een rondreis Noord India met ons samen!

We gaan genieten van paleizen, niet alleen om te bekijken maar ook om er onder de wol te kruipen. Ik vraag me af of India veel veranderd is en of mijn haat liefde verhouding naar een kant door zal slaan..... Het land van tegenstellingen blijft verbazen, prikkelen, het uiterste van je zintuigen vragen! En net zoveel als er verandert is, is hetzelfde gebleven, incredible India.

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Noord-India Zelf je individuele rondreis Noord-India samenstellen Individueel rondreizen in Noord-India: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Noord-India specialist Noord-India Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Noord-India Bouwstenen Rondreizen Noord-India
5 sterke punten van rondreizen in noordindia
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.