kaart Mexico Tulum Mťrida Isla Holbox Coba Playa del Carmen Valladolid Palenque San Cristobal Caye Caulker Laguna Bacalar
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Rondreis Mexico; Yucatan, zo vlak als Nederland maar net even anders.....

Waar ga je heen als je lekker wilt duiken? Dat was een vraag die we ons stelden.  Ik vind het heerlijk om, als ik zin heb ,een mooie duik te maken maar ook om te genieten van wat een land nog verder te bieden heeft. Egypte vonden we wat afgezaagd en dus gingen we op zoek naar een andere plek waar je heerlijk uit de voeten kunt.

Een individuele rondreis Mexico samenstellen?

Wij kwamen uit op Mexico en dan in het bijzonder op het schiereiland Yucatan. Ik werd (en ben nog steeds) dol enthousiast van het idee om te kunnen duiken en tegelijkertijd mooie dingen te zien en lekker bezig te zijn. Viva Mexico!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Mexico Zelf je individuele rondreis Mexico samenstellen Individueel rondreizen in Mexico: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Mexico specialist Mexico Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Mexico Bouwstenen Rondreizen Mexico
5 sterke punten van rondreizen in mexico
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.